Το καλάθι σας είναι άδειο.

Συνέχεια Αγορών

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

  1. Για παραγγελίες άνω των 100 € τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω των 100 € τα μεταφορικά  είναι από 4.0 € ( Ο υπολογισμός γίνεται σύμφωνα με τη Χώρα και το Ταχυδρομικό Κώδικα της παράδοσης. )
  2. Παραλαβή από κατάστημα . Θα σας αποσταλεί  e-mail  με την επιβεβαίωση των προϊόντων  για την παραλαβή από το κατάστημα (  Λεβαδείας  5, Αθήνα Τ.Κ. 11527 )

 

 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

  1. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας (μέθοδος αντικαταβολής)  Επιβάρυνση: 1,50 €
  2. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα λογαριασμό Τράπεζας που συνεργαζόμαστε  " Θα σας αποσταλεί  e-mail με την επιβεβαίωση των προϊόντων  και τους τραπεζικούς  λογαριασμούς που μπορείτε να κάνετε κατάθεση "  Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής  με mail στο  info@avpneumaid.gr. Εμείς, μόλις λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.
  3. Mε πιστωτική κάρτα μέσο ασφαλούς περιβάλλοντος Pay-pal ή με χρήση του Pay-pal μέσο του λογαριασμού σας. Η PayPal είναι ένας παγκόσμια αποδεκτός τρόπος ηλεκτρονικών συναλλαγών. Είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος αποστολής και λήψης χρημάτων στο διαδίκτυο χωρίς να γίνονται γνωστά τα στοιχεία Πιστωτικών ή Χρεωστικών Καρτών ή Τραπεζικών Λογαριασμών ή άλλες οικονομικές πληροφορίες των χρηστών. Χρησιμοποιώντας την PayPal μπορείτε να πληρώσετε χρησιμοποιώντας απευθείας την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα χωρίς να φοβάστε τίποτα. Με την PayPal κάνετε τις αγορές σας χωρίς να αποκαλύπτετε τον αριθμό της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας, τον αριθμό του Τραπεζικού σας Λογαριασμού ή άλλες οικονομικές σας πληροφορίες. Η PayPal είναι αποδεκτή από εκατοντάδες χιλιάδες εμπόρους σε όλο τον κόσμο και δεν υπάρχει καμμία επιπλέον χρέωση για τη χρήση του. Επιβάρυνση: 1,00 €
  4. Ασφαλείς πληρωμές με πιστωτική κάρτα μέσω διασύνδεσης με την υπηρεσία Viva Payments. Μέσω του VIVA Payments μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους χρεωστική και πιστωτική κάρτα, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας επιπλέον λογαριασμών και με άμεσες πληρωμές, μέσω ενός απλού redirect, στο 100% ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον της VIVA Payments. Η Viva Payments είναι ένα Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ


Οι παρεχόμενες πληροφορίες και συμβουλές, για θέματα που αφορούν την υγεία, την πρόληψη, την ομορφιά και την αισθητική, προσφέρονται αποκλειστικά προς ενημέρωση και μόνο και δεν αντικαθιστούν σε καμία περίπτωση τις ιατρικές γνωματεύσεις, διαγνώσεις και συνταγές από επαγγελματίες ιατρούς, που οφείλει να λαμβάνει και να ακολουθεί ο χρήστης.

Η Εταιρεία μας δεν ευθύνεται για παρενέργειες και ζημίες από τη χρήση παραγγελθέντων προϊόντων που οφείλονται σε λανθασμένη επιλογή προϊόντων από τον χρήστη, απρόσεκτη ή λανθασμένη χρήση των προϊόντων,  ή σε υπαιτιότητα του κατασκευαστή, όπως πταίσμα κατά την κατασκευή, ελλιπείς πληροφορίες ή οδηγίες που συνοδεύουν τα προϊόντα, ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια υλικών και πραγματικά ελαττώματα. Η ευθύνη της Εταιρείας στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος περιορίζεται στην υποχρέωση αντικατάστασης αυτού, εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου και τηρηθούν οι όροι της πολιτικής επιστροφών της Εταιρείας.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές​ και δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να λειτουργήσουν δεσμευτικά.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ


Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος απευθυνθείτε στην Εταιρεία μας για την αντικατάσταση αυτού. Η Εταιρεία μας θα αντικαταστήσει το προιόν εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών από την έκδοση του παραστατικού αποστολής (απόδειξη, τιμολόγιο). Η μόνη επιβάρυνση που θα έχετε είναι τα έξοδα αποστολής. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (κούριερ) και μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.  Εξαίρεση από το δικαίωμα επιστροφής έχουν τα προϊόντα που παραγγέλθηκαν ή κατασκευάστηκαν κατόπιν παραγγελίας σας αποκλειστικά για εσάς.
Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν σε εμάς εφόσον:

  • Είναι αχρησιμοποίητα.
  • Η αρχική τους συσκευασία δεν έχει αλλοιωθεί.
  • Δεν έχει αλλάξει η αρχική τους κατάσταση.
  • Μας στείλετε την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς που έχετε.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντος εφόσον ο καταναλωτής επιθυμεί την αντικατάστασή του, θα λάβει μέσω  e-mail εκπτωτικό κωδικό κουπονιού ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος, με το οποίο μπορεί να κάνει  νέα παραγγελία ή απλώς να αντικαταστήσει το προϊόν που επιστρέφει.

Τρόποι επιστροφής των χρημάτων σας: Αν η αγορά έχει γίνει με την πιστωτική σας κάρτα, τα χρήματα επιστρεφουν στη κάρτα. Σε περίπτωση που τα έξοδα επιστροφής δεν καταβληθούν από εσάς, το ποσό αυτό αφαιρείται από το συνολικό ποσό επιστροφής στην πιστωτική σας κάρτα. Αν η πληρωμή του προϊόντος έχει γίνει με αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας επιστρέφουμε τα χρήματα σας σε δικό σας τραπεζικό λογαριασμό κατόπιν συνεννοήσεως μαζί σας εντός δέκα εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από εμάς. Τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον αγοραστή σε περίπτωση που τα έξοδα δεν καταβληθούν από εσάς, το ποσό αυτό αφαιρείται από το συνολικό ποσό το οποίο θα σας επιστραφεί.

Copyright © 2018 - 2024 Apostolis AV