EXFOLIATING SOCS

ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
Εταιρία : MARION

ID: 499

ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ
Τιμή πώλησης 8,2 €
Τιμή πώλησης με έκπτωση

με μεταφορικά Ταχυδρομείο για 4,50 €

Preloader

EXFOLIATING SOCS

ΚΑΛΤΣΕΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ

Απολεπιστική θεραπεία για πόδια με τη μορφή κάλτσας με το ενεργό υγρό, αποτελεσματική και ασφαλή αφαίρεση του νεκρού και ακατέργαστου δέρματος.

Μια θεραπεία για να αναγεννηθεί και να εξομαλύνει το δέρμα των ποδιών.

Μετά από 7-10 ημέρες από την εκτέλεση της θεραπείας, τα πόδια είναι απόλυτα λεία και  μαλακά.

 
Η μάσκα έχει μια έξυπνη φόρμουλα που αποτελεσματικά αναζωογονεί το δέρμα των ποδιών.  
Περιέχει acid complex (lactic, glycolic, salicylic acid), το οποίο βοηθά στην απομάκρυνση του νεκρού, ακατέργαστου δέρματος και τονώνει την κυτταρική ανανέωση. Urea (5%) ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει το δέρμα των ποδιών. Το εκχύλισμα ασβέστου είναι μια πηγή βιταμίνης C, έχει αντιοξειδωτική, αντιβακτηριακή, αναζωογονητική δράση και προωθεί την επούλωση.  Η αλλαντοΐνη και η βηταΐνη καταπραΰνουν και ενυδατώνουν το δέρμα των ποδιών.

Οδηγίες χρήσης:                            

  1. Πλύνετε τα πόδια σας χρησιμοποιώντας νερό και σαπούνι με ουδέτερο pH και στεγνώστε προσεκτικά.
  2. Φορέστε τις κάλτσες στα πόδια.
  3. Ρίξτε σε κάθε κάλτσα περιεχόμενο ενός φακελίσκου (20ml σε 1 κάλτσα).
  4. Βάλτε χοντρές κάλτσες πάνω από αυτές, για να διατηρήσετε την κατάλληλη θερμοκρασία και άνεση κατα την διάρκεια της θεραπείας.
  5. Αφήστε τις κάλτσες στα πόδια για περίπου 60-90 λεπτά, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος.
  6. Μετά την την θεραπεία, βγάλτε τις κάλτσες και ξεπλύνετε το προιόν που έχει μείνει με ζεστό νερό.

Κατά την διάρκεια των 3-4 ημερών μετά την θεραπεία, το δέρμα είναι υπερχρωματισμένο και τραχύ ( δεν θα πρέπει να κάνετε επιπλέον απολέπιση-μην χρησιμοποιήσετε τρίφτες ποδιών, ελαφρόπετρες, πήλινκ κλπ.)

Το νεκρό δέρμα αρχίζει να ξεφλουδίζει μετά από περίπου. 7-10 ημέρες. Η περίοδος απολέπισης εξαρτάται απο τη κατάσταση της επιδερμίδας πριν την θεραπεία.

Προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία απολέπισης, συνιστάται να βάζετε τα πόδια σας σε ζεστό νερό καθε 2-3 ημέρες για περίπου 15-20 λεπτά.

 

Δραστικά συστατικά: acid complex (lactic acid, glycolic acid, salicylic acid), urea (5%), lemon extract, allantoin, betaine.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Το προιόν είναι για τοπική χρήση μόνο. Μην χρησιμοποιήσετε τις κάλτσες εαν υπάρχουν πληγές, κοψίματα και γδάρσιματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει να αφήσετε τα πόδια να επουλωθούν πρώτα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται η θεραπεία απο εγκύους, απο διαβητικούς, απο ανθρώπους με αναιμία (G6PG), σύνδρομο Reye, και ανθρώπους αλλεργικούς στο σαλικυλικό. Για να ξαναχρησιμοποιήσετε το προιόν θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον 10 ημέρες μετά την πρώτη εφαρμογή. Δεν κάνει για παιδιά.Κατά την διάρκεια της θεραπείας η μετά απο λίγο πιθανόν να νοιώσετε ζέστη  και αίσθηση μυρμηγκιάσματος στην επιδερμίδα των ποδιών το οποίο είναι αποτέλεσμα των δραστικών συστατικών. Το προιόν θα πρέπει να φυλάσσεται σε μέρος το οποίο δεν έχουν πρόσβαση τα παιδιά σε θερμοκρασία +5*C εως +25*C, και να μην το βλέπει ο ήλιος. Το προιόν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί άμεσα αφου ανοιχτεί.

Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση υπεραιευσθησίας σε κάποιο απο τα συστατικά.

 

Περιεχόμενα της συσκευασίας:
- 1 ζευγάρι πλαστικές κάλτσες (ένα μέγεθος)
- 2 φακελάκια ενεργού υγρού (2 x 20ml).

 


BIOTEQ About the Brand

Η Bioteq Biology & Technology - δημιουργήθηκε και υπάρχει χάρη σε ένα πολύ επιτυχημένο συνδυασμό: την 20ετή και πλέον εμπειρία των εργαστηρίων Michel Laboratory, το άρτια ενημερωμένο δυναμικό από ειδικούς επιστήμονες και τέλος την χρήση φυσικών συστατικών με στοχευμένη δράση. Η Bioteq βασίζεται στη συνεργασία μεταξύ της σύγχρονης βιοτεχνολογίας καθώς και της παραδοσιακής κοσμετολογίας, προάγοντας ενεργά την υγεία, τη νεότητα και την ομορφιά.

Η Bioteq Biology & Technology – δεν δημιουργεί απλά παρασκευάσματα, που παράγονται με βάση τα φυτικά εκχυλίσματα, αλλά προϊόντα υψηλής ποιότητας που έχουν στοχευμένο αποτέλεσμα στα προβλήματα που αφορούν στο δέρμα, τα μαλλιά και νύχια. Προϊόντα εξαιρετικής αποτελεσματικότητας που χαρακτηρίζονται από μια προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση ενεργών συστατικών και βιολογικών ουσιών και τα οποία αναπτύχθηκαν από βιοτεχνολόγους, φαρμακοποιούς και κοσμετολόγους.

 
- Μεγάλο πλήθος φυτικών εκχυλισμάτων βρίσκονται σε πολλές συνταγές των προϊόντων

- Προϊόντα δερματολογικά δοκιμασμένα, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων ιατρών

- Προϊόντα τα οποία παράγονται και είναι προσαρμοσμένα σύμφωνα με τις πολύ αυστηρές διατάξεις και διεθνή πρότυπα ποιότητας που έχει θεσπίσει η Ευρωπαϊκή Ένωση

- Τα προϊόντα δεν περιέχουν συντηρητικά, παρασιτοκτόνα ή Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς (G.M.Os)

- Συμμορφώνεται με τα πρότυπα περιβαλλοντικής προστασίας στις διαδικασίες παραγωγής

- Δεν δοκιμάζονται σε ζώα

- Δεν χρησιμοποιούνται φυτά απειλούμενα υπό εξαφάνιση

Copyright © 2018 - 2021 Apostolis AV