ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ
Εταιρία : Derma V10

ID: 46

Q10 – Eye Cream
Τιμή πώλησης 8,0 €
Τιμή πώλησης με έκπτωση


With shipment Μεταφορικά for 4,00 €

Preloader

Q10 – Eye Cream 15ml  ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Η κρέμα ματιών με Q10 δημιουργεί μια φρεσκάδα γύρω από το λεπτό ευαίσθητο δέρμα της περιοχής γύρω από τα μάτια το οποίο απαιτεί ειδική φροντίδα και είναι συνήθως εκεί όπου φαίνονται τα πρώτα σημάδια της γήρανσης. Περιέχει Καρνιτίνη Συνένζυμα Q10 λάδι ελιάς, Βιταμίνη Ε και Ceramides.
Καρνιτίνη: βοηθά εξαιρετικά στην ενυδάτωση και επίσης βοηθά να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και αναγεννά την επιδερμίδα.
Συνένζυμα Q10: Είναι ένα κρίσιμο μέρος του κάθε κυττάρου στο ανθρώπινο σώμα, η παραγωγή των οποίων μειώνεται με την ηλικία. Το συνένζυμο Q10 είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό το οποίο ενεργοποιεί και τονώνει την ικανότητα του δέρματος στην καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας.
Λάδι Ελιάς: είναι ένα αρχαίο μυστικό ομορφιάς από την Μεσόγειο το οποίο ανακαλύφθηκε εδώ και 5000χρόνια. Οι Έλληνες , Αιγύπτιοι και Ρωμαίοι εκμεταλλεύτηκαν την φίνα ποιότητα του ελαιολάδου. Τώρα θαυμάζουμε το υπέροχο δέρμα των μεσογειακών γυναικών. Πολλοί ισχυρίζονται ότι το μυστικό τους είναι το λάδι ελιάς το οποίο δίνει λάμψη και ελαστικότητα στην επιδερμίδα.
Βιταμίνη Ε: είναι φυσικό αντιοξειδωτικό και χρησιμοποιείται ευρέως από το σώμα για την προστασία των λιπιδίων στις κυτταρικές μεμβράνες οι οποίες καταστρέφονται από τις ελεύθερες ρίζες. Επίσης αυξάνει τον ρυθμό απολέπισης και βελτιώνει την υφή του δέρματος.
Ceramides: βοηθά στην ανανέωση του φυσικού προστατευτικού στρώματος της επιδερμίδας και σχηματίζει ένα προστατευτικό φράγμα κατά της απώλειας της υγρασίας,

Συσκευασία των  15 ml

 

 


Copyright © 2018 - 2024 Apostolis AV